Full Schedule of Events

Thursday, January 12, 2023

9:30 AM – 10:20 AM | Morning / Opening Plenary

10:30 AM – 11:45 AM | Session One (75 minutes)

11:55 AM – 12:45 PM | Session Two (50 minutes)

12:45 PM – 1:45 PM | Lunch Break

1:45 PM – 3:00 PM | Session Three (75 minutes)

3:10 PM – 4:00 PM | Session Four (50 minutes)

4:10 PM – 4:45 PM | Virtual End-of-Day Bingo

Friday, January 13, 2023

9:30 AM – 10:20 AM | Session One (50 minutes)

10:35 AM – 11:50 AM | Session Two (75 minutes)

12:30 PM – 2:30 PM |  Lunch Plenarylunch will be served at 12:00pm. 

2:45 PM – 3:35 PM | Session Three (50 minutes)

3:50 PM – 4:40 PM | Session Four (50 minutes)

4:45 PM – 5:15 PM | Affinity Group Socials

Session Schedule